Free Software : TuneUp Utilities 2010 Full Version

Untuk pengguna yang menggunakan Sistem Operasi Windows dapat menggunakan Program TuneUp Utilities 2010 agar sistem pada Windows anda tetap stabil dan cepat, mudah digunakan dan lebih aman hanya dengan beberapa klik saja.

Semua proses optimasi yang dilakukan Aplikasi TuneUp Utilites pada sistem operasi akan berjalan dengan aman, karena semua perubahan dipantau oleh TuneUp Rescue Center (sebuah fitur yang terdapat pada TuneUp Utilities 2010) dan dapat dibatalkan kapan saja


TuneUp Utilities 2010 dapat membantu kita untuk membuat Windows sesuai dengan kebutuhan yang kita inginkan dengan cara yang cepat, simple, mudah, lebih baik dan aman. TuneUp Utilities akan membuat perubahan yang diperlukan dalam registri atau file boot secara otomatis.

Anda juga dapat menggunakan TuneUp Utilities untuk menyesuaikan tampilan sistem Windows, seperti mengganti tampilan icon, boot screen, logon screen dan lainnya – untuk membuat anda bekerja pada komputer lebih menyenangkan. Dengan software ini kita juga bisa mengatur Start Up dan juga tersedia feature untuk uninstall/remove program. Kemudian juga bisa memperbaiki dan memaksimalkan koneksi internet yang kita gunakan.


Feature TuneUp 1 – Click Maintenance yang menjadi andalan dari program ini juga masih tersedia dan tetap menjadi salah satu keunggulan TuneUp Utilities. Dengan fitur ini hanya cukup satu klik saja maka secara otomatis akan memperbaiki dan meningkatkan kinerja pada system Windows kita


TuneUp Utilities 2010 – Feature

Maintain System

Regular maintenance increases the stability of your PC, but is complicated and takes a lot of time when doing it manually. Spare yourself the stress! WithTuneUp Utilities, you can clean up your computer and delete unnecessary files with only one click. Neat!

  • 1-Click Maintenance and Automatic Maintenance
  • Optimize system startup and shutdown
  • Defragment hard disks
  • Remove broken shortcuts
  • Defragment registry
  • Clean registry

Increase performance

Whether you are working or gaming: TuneUp Utilities increases the performance of your PC. Programs that are used rarely or never are tracked down, startup processes are shortened and unwanted garbage files are eliminated. For trouble-free working on your PC.

  • Turbo Mode
  • Configure Live Optimization
  • Free up disk space
  • Configure system startup
  • Display and uninstall programs

Fix problems

With only a few clicks, you can fix typical Windows problems as easy as pie — without being a PC expert yourself. TuneUp Utilities finds errors on data carriers and fixes them automatically — about 60 of the most frequent problems under XP™, Vista™, and Windows 7™. TuneUp Utilities can even restore files deleted by accident — quickly, easily, and reliably.

  • Fix typical problems
  • Restore deleted data
  • Check hard drive for errors
  • Manage running programs

Customize Windows

Give your Windows a new look with TuneUp Utilities and customize programs and system settings to meet your needs: cool new boot screens, icons, and animations provide that personalized look for your Desktop. You can easily customize the appearance of Windows and settings of manyprograms to your liking.

  • Personalize Windows appearance
  • Change Windows settings

Additional functions

TuneUp Utilities offers you transparency and safety and keeps you up to date. Stay informed with the System information and Optimization Report, undo changes made accidentally, or check for available updates. From fast and safe editing of the registry to deleting data — even computer experts will find applications to meet their needs.You can find all the features that provide you with an overview of your PC and more security in this area.

  • Display TuneUp Optimization Report
  • Undo changes
  • Check for updates
  • Show system information
  • Permanently erase data
  • Editing the registry

Petunjuk Install TuneUp Utilities 2010 :

  • Download dan ekstrak
  • Lakukan installasi pada file : TU2010TrialEN-US.exe
  • Setelah selesai melakukan proses installasi, klik pada menu : Enter Product Key

  • Setelah anda mengisi form registrasinya, klik pada Activate
  • Selanjutnya klik Skip pada saat registrasi OnLine

  • Finish. Sekarang software ini sudah dapat anda gunakan secara full versi.

Dengan tampilan yang sangat menarik, mudah dioperasikan, fungsi yang lengkap dan sangat penting menjadi faktor TuneUp Utilities adalah salah satu Program yang wajib dimiliki oleh setiap komputer

TuneUp Utilities 2010 saat ini selain untuk Windows Xp dan Vista juga sudah dapat digunakan untuk Windows 7. Dari situs resminya Tune Up Utilites 2010 English Version ini dihargai $ 49.95 . Tapi di PinggugOblOg anda bisa mendapatkan secara gratis Full Version


TuneUp Utilities 2010 Version 9.0.4100 (18.7 Mb)

Add to Technorati Favorites

Komentar :

ada 10 komentar ke “Free Software : TuneUp Utilities 2010 Full Version”
alam966 mengatakan...
pada hari 

Pertamax!!!! ijin donlod

agung ardhi wijayanto mengatakan...
pada hari 

18 MB ya ,.,.
download ntar aja lah kalo koneksi internetnya bagus,.,.
sekarang lagi lemot sangat nich !!!!

BRI Jakarta Veteran mengatakan...
pada hari 

ijin download sahabat. Salam

film komedi mengatakan...
pada hari 

nice articel

mixedfresh mengatakan...
pada hari 

Aku ijin download ya sob...Semoga saja akses komputerku bisa lebih baik lagi habis ini.....

Rizky Agung mengatakan...
pada hari 

mantabs bro infonya..
ijin cek TKP ya bro..

O iya sekalian tukeran link yah..
link ente dah nempel tuh..
silakan di cek :)
http://www.rizkyagung.com/link-exchange/

Anonim mengatakan...
pada hari 

they, however, give off unimaginable faculty. links of london charms The key is how to decide properly. The shape of links of london charms Earrings is connected to one’s face mold. People with triangular charms bracelets face are not apposite to bear long Links Of London Earrings with pendants links of london womens watches while studs in around identity can proffer a substance of coordination. links of london watch uk If you have an oval face, you can erode Links Of London Earrings in any style. cheap links of london rings Please never try too long, too small or too big ones. Round-faced people should links of london rings sale avoid bearing small or oblate Links Of London Earrings, links of london necklaces which can make face look longer. If you have a slim feature, links of london earrings you can costume small Links Of London Earrings with delicate design. Links of london Chains Londonlinksreplica.com is your best Links of London Jewelery online mass where a great variety of are provided at hot charge.

Anonim mengatakan...
pada hari 

One accessory that many women christian louboutin black leather ankle boots consider a necessity is a handbag. In fact there is such a demand for ladies handbags in the marketplace that red sole shoes christian louboutin the selection just constantly increases. As each new season begins there are dozens christian louboutin cosmo 120 python pumps of new designs of ladies handbags available. Every woman has her own sense of style and therefore she’ll christian louboutin vip discount co uk tend to purchase ladies handbags that reflect that. For some women they only buy designer ladies handbags. christian louboutin pigalle 120 patent pumps These particular types of ladies handbags are crafted from the finest materials and carry the names of some christian louboutin miss fortune sandals buy of the most celebrated designers in the world

Just My Blog mengatakan...
pada hari 

Ijin donlot dulu gan

Steve mengatakan...
pada hari 

sudah saya pake om, trima kasih banyak, tuneup utilities memang sangat jempolan !!!

WARNING :
Jangan Permalukan Diri Anda dengan Spam Comment
Ataupun Komentar yang Menghujat, bernada Rasis Ato Sara

Poskan Komentar

Design by jOe Adie
Copyright (c) 2009 @die dOt cOm cOrp.