TuneUp Utilities 2010 Full Version

TuneUp Utilities 2010 dapat membuat sistem Operasi Windows anda menjadi lebih cepat, stabil, nyaman dan lebih aman hanya dengan beberapa klik saja. Semua operasi yang dilakukan pada sistem operasi akan benar-benar aman, karena semua perubahan akan dipantau oleh TuneUp Rescue Center dan dapat dibatalkan kapan saja

TuneUp Utilities 2010dapat membantu kita untuk membuat Windows sesuai dengan kebtuhan yang kita inginkan dengan cara yang cepat, simple, mudah, lebih baik dan aman. TuneUp Utilities akan membuat perubahan yang diperlukan dalam registri atau file boot secara otomatis.

TuneUp menempatkan perhatian dengan nilai tinggi pada stabilitas sistem, sehingga Windows tidak akan berhenti berkerja atau menjadi sangat lambat ketika sedang di optimalkan dengan program ini. Dan sebagian besar perubahan yang anda buat dapat dibatalkan dalam TuneUo Rescue Center secara mudah dan aman

TuneUp Utilities akan secara otomatis menjalankan tugas-tugas pemeliharaan yang penting bagi anda, membuat anda mengetahui setiap masalah dan menawarkan solusi yang sederhana. Hal ini menjamin kinerja akan selalu terbaik. Sebuah komputer yang lambat dan berantakan sekarang akan menjadi lebih baik.

Anda juga dapat menggunakan TuneUp Utilities untuk menyesuaikan tampilan sistem Windows, seperti mengganti tampilan icon, boot screen, logon screen dan lainnya - untuk membuat anda bekerja pada komputer lebih menyenangkan. Dengan software ini kita juga bisa mengatur Start Up dan juga tersedia feature untuk uninstall/remove program. Kemudian juga bisa memperbaiki dan memaksimalkan koneksi internet yang kita gunakan.

Feature TuneUp 1 - Click Maintenance yang menjadi andalan dari program ini juga masih tersedia dan tetap menjadi salah satu keunggulan TuneUp Utilities. Dengan fitur ini hanya cukup satu klik saja maka secara otomatis akan memperbaiki dan meningkatkan kinerja pada system Windows kita

TuneUp Utilities 2010 - Feature :


Maintain System
Regular maintenance increases the stability of your PC, but is complicated and takes a lot of time when doing it manually. Spare yourself the stress! WithTuneUp Utilities, you can
clean up your computer and delete unnecessary files with only one click. Neat!

1-Click Maintenance and Automatic Maintenance

Optimize system startup and shutdown

Defragment hard disks

Remove broken shortcuts

Defragment registry

Clean registry


Increase performance
Whether you are working or gaming: TuneUp Utilities increases the performance of your PC. Programs that are used rarely or never are tracked down, startup processes are shortened and unwanted garbage files are eliminated. For trouble-free working on your PC.

Turbo Mode

Configure Live Optimization

Free up disk space

Configure system startup

Display and uninstall programs


Fix problems
With only a few clicks, you can fix typical Windows problems as easy as pie — without being a PC expert yourself. TuneUp Utilities finds errors on data carriers and fixes them automatically — about 60 of the mos
t frequent problems under XP™, Vista™, and Windows 7™. TuneUp Utilities can even restore files deleted by accident — quickly, easily, and reliably.

Fix typical problems

Restore deleted data

Check hard drive for errors

Manage running programs


Customize Windows
Give your Windows a new look with TuneUp Utilities and customize programs and system settings to meet y
our needs: cool new boot screens, icons, and animations provide that personalized look for your Desktop. You can easily customize the appearance of Windows and settings of manyprograms to your liking.

Personalize Windows appearance

Change Windows settings


Additional functions
TuneUp Utilities offers you transparency and safety and keeps you up to date. Stay informed with the System information and Optimization Report, undo changes made accidentally, or check for available updates. From fast and safe editing of the registry to deleting data — even computer experts will find applications to meet their needs.You can find all the features that provide you with an overview of
your PC and more security in this area.

Display TuneUp Optimization Report

Undo changes

Check for updates

Show system information

Permanently erase data

Editing the registry

Petunjuk Install TuneUp Utilities 2010 :

  • Download dan ekstrak
  • Lakukan installasi pada file : TU2010TrialEN-US.exe
  • Setelah selesai melakukan proses installasi, klik pada menu : Enter Product Key .

  • Lalu masukkan Serial Lisensi / Product Key yang sudah anda download pada File Serial Number.txt . Seperti gambar dibawah ini :

  • Setelah anda mengisi form registrasinya, klik pada Activate
  • Selanjutnya klik Skip pada saat registrasi OnLine

  • Finish.

Sekarang software ini sudah dapat anda gunakan secara full versi.

Software ini adalah salah satu software yang sangat di sarankan untuk dimiliki. Dan juga sebagai salah satu software. Karena tanpa memerlukan keahlian khusus kita tetap bisa menjaga performance computer kita.

Dengan tampilan yang sangat menarik, mudah dioperasikan, fungsi yang lengkap dan sangat penting menjadi faktor TuneUp Utilities sebagai salah satu penilaian PingugOblOg sebagai software wajib untuk kita miliki.

TuneUp Utilities 2010 saat ini selain untuk Windows Xp dan Windows Vista juga sudah dapat digunakan untuk Windows 7. Dari situs resminya Tune Up Utilites 2009 English Version ini dihargai $ 49.95 . Tapi di PingugOblOg anda bisa mendapatkan secara gratis Full Version


Download : TuneUp Utilities 2010

Add to Technorati Favorites

Komentar :

ada 15 komentar ke “TuneUp Utilities 2010 Full Version”
MUBAROK mengatakan...
pada hari 

Beneran sob gratis-tis-tis.....
Oke gw download
Thanks banget

Amink mengatakan...
pada hari 

langsung ke TKP Gan..

salam kenal & thank's info nya

richarie mengatakan...
pada hari 

nice info..thanks for sharing...hehe

Clara mengatakan...
pada hari 

yang saya pake tune up 2005 kalo nda salah
hihihi, kejadulan ya?
boleh ah di donlod ini nggak berat kan ya?

dukdukmonk mengatakan...
pada hari 

nice post sob, yg perlu di peratiin software ini ninggalin backup yg cukup besar waktu proses maintenance, jadi ada baiknya backup di hapus setelah selesai maintenance biar ga menuhin harddisk.

tuxlin mengatakan...
pada hari 

Makasih gan... udah ane donlod buat gantiin yang versi 2009!!!

alam mengatakan...
pada hari 

makasih bngt! berhasil dgn sukses! ntar yg 2011 jg yah!

Musi mengatakan...
pada hari 

makasih dah comment di blog aku.
sorry bos, tadinya aku mo download ntu software, tapi web yang ente link-kan ada trojannya. gimana nih?

Johnson Manurung mengatakan...
pada hari 

Thanks ya sobat
izin download dulu

ohim mengatakan...
pada hari 

makasih infonya, kebetulan lagi nyari yang versi terbaru niie....thanks bro...

khusnul mengatakan...
pada hari 

Terima kasih mas...semoga amal dari pingu blog di balas sang maha kuasa.

ijin sedot boleh kan mas...

Anonim mengatakan...
pada hari 

they, however, give off unimaginable faculty. links of london charms The key is how to decide properly. The shape of links of london charms Earrings is connected to one’s face mold. People with triangular charms bracelets face are not apposite to bear long Links Of London Earrings with pendants links of london womens watches while studs in around identity can proffer a substance of coordination. links of london watch uk If you have an oval face, you can erode Links Of London Earrings in any style. cheap links of london rings Please never try too long, too small or too big ones. Round-faced people should links of london rings sale avoid bearing small or oblate Links Of London Earrings, links of london necklaces which can make face look longer. If you have a slim feature, links of london earrings you can costume small Links Of London Earrings with delicate design. Links of london Chains Londonlinksreplica.com is your best Links of London Jewelery online mass where a great variety of are provided at hot charge.

Anonim mengatakan...
pada hari 

Traditionally, Ugg Boots rugby boots were of a high cut Uggs above the ankle to provide additional Cheap Ugg Boots ankle support. This was seen as appropriate Ugg Boots UK given the nature of the game,UGG Australia particularly the stresses of forward play, Ugg Boots Sale and the amount of physical contact involved and to provide protection against knocks

Anonim mengatakan...
pada hari 

Pregnancy is an exciting time full of hope Abercrombie and Fitch and excitement. It can also be an overwhelmingly Abercrombie self-conscience time as well, as your body is pregnant Abercrombie Sale does not mean you have to wear drab clothing Cheap Abercrombie and this is what a maternity clothes works to prevent.You can now breathe a little easier Abercrombie outlet with the knowledge that you can find clothes that fit you appropriately buy Abercrombie through changing like it never has before! Maternity clothes are available Abercrombie clothing for you to help you look and feel beautiful throughout abercrombie & fitch your pregnancy. You can find a number of companies who produce garments Abercrombie kids for pregnant women that are not only comfortable Abercrombie Outerwears but fashionable as well.You will find that clothes that cater Abercrombie & Fitch Outerwears to the pregnant body are usually created in order to grow with the belly. For instance, when you Abercrombie Polos purchase a shirt that is a maternity size take notice of a free-flowing front. Maternity jeans are also made Abercrombie & Fitch Polos with expanding belly lines. They are created in this way so that you do not have to buy new clothes every month or two throughout your pregnancy.

uk-links mengatakan...
pada hari 

You can use tap water links london but if you live in an area with links london jewellery really hard water, then you may use distilled links of london sale or bottled water.Before we go into the links of london silver how-tos, you need to gather some items first such discount links of london as an ironing board, an iron and a water links of london watch charm bottle that has water in itTo start ironing a shirt links of london friendship bracelets we will be starting with the front of the shirt. Slip the shirt onto the board links of london sweetie bracelet so that the left hand side of the shirt is facing up on the board and the rest of the discount links of london chains shirt is hanging off the back of the board. Imagine as though the ironing board is acting as though links of london pendants it is putting the shirt on by entering the left side of the shirt first.

WARNING :
Jangan Permalukan Diri Anda dengan Spam Comment
Ataupun Komentar yang Menghujat, bernada Rasis Ato Sara

Posting Komentar

Design by jOe Adie
Copyright (c) 2009 @die dOt cOm cOrp.