Free Software: Kaspersky Anti Virus 2010 v.9.0.0.736

Kaspersky kini hadir dengan ersi terbarunya yaitu Kaspersky Anti Virus 2010 dan Kaspersky Internet Security 2010 . Kaspersky sebagai salah satu Program Anti Virus kini makin meyakinkan dan terkenal ketangguhannya untuk melindungi komputer kita.

Pada postingan ini saya akan memberikan anda Kaspersky Anti Virus 2010 v.9.0.0.736 Final lengkap dengan key file yang di situs resminya dihargai beberapa puluh dollar. Dengan Kaspersky Anti Virus 2010 maka komputer kita akan aman dari ancaman virus, trojan, malware, adware dan file-file berbahaya lainnya.


Kaspersky Anti Virus 2010 kini hadir dengan tampilan yang baru, makin ringan dan mudah untuk digunakan. Selain ampuh untuk melindungi dan membasmi virus-virus, worms, trojan, adware, spyware, Pada Kaspersky Anti Virus juga terdapat sebuah toolbar pada browser yang akan mengingatkan anda jika mengunjungi sebuah situs yang dianggap berbahaya ataupun tidak aman.


Kemudian terdapat sebuah fitur baru “Virtual Keyboard”, dengan fungsi ini kita dapat memasukkan sebuah account dan password untuk login dengan lebih aman dari browser. Virtual Keyboard terdapat pada ujung sebelah kanan halaman browser. Untuk lebih jelas dan melihat secara lengkap apa saja kelebihan yang terdapat pada Kaspersky Anti Virus 2010 lihat descriptionnya dibawah ini.


Kaspersky Anti Virus 2010 All Features :


Fully Automated Real-Time Protection
Kaspersky Anti Virus 2010 – the backbone of your PC’s security system, offering real-time automated protection from a range of IT threats :

  • Real-time scanning of files, web pages and e-messages
  • Basic identity theft protection Improved!
  • Color-coding of links to unsafe websites New!
  • Disabling of links to malicious websites
  • Blocking of suspicious programs based on their behavior Improved!
  • Protection from hijacking of your PC
  • Self-protection from malware
  • Regular and emergency updates for always-on protection

New And Improved Features
Kaspersky Anti Virus 2010 offers a number of new and improved features together with unique protection technologies to address the latest online threats, keeping your PC running smoothly and customize protection according to your activities :

  • Kaspersky Toolbar for Internet browsers to warn you about infected or unsafe websites New!
  • Basic identity theft protection, including improved secure Virtual Keyboard Improved!
  • Urgent Detection System to stop fast emerging threats Improved!
  • Next generation proactive protection from zero-day attacks and unknown threats Improved!
  • Special Game Mode to suspend alerts, updates and scans while you play New!

Advanced Features For Better Protection
Kaspersky Anti Virus 2010 has a range of unique
tools which heighten security and keep your computer running smoothly :

  • Enter logins and passwords using secure Virtual Keyboard Improved!
  • Turn on Game Mode to suspend alerts, updates and scans New!
  • Scan system and installed applications for vulnerabilities
  • Tune up your OS and Internet browser settings for better security
  • Restore correct system settings after malware removal
  • Burn a Rescue CD to restore your system in case of infection Improved!
  • Remove activity traces in your Internet browser (history, cookies, etc.)

Get Protection From a Range of Threats
Award-winning technologies in Kaspersky Anti-Virus 2010 protect you from a wide range of IT threats :

  • Viruses, Trojans, worms and other malware, spyware and adware
  • Rootkits, bootkits and other complex threats
  • Identity theft by key loggers and screen capture malware
  • Botnets and various illegal methods of taking control of your PC
  • Zero-day attacks and unknown threats
  • Drive-by download infections

Disini saya juga akan memberikan file keysnya, jadi Kaspersky anda akan menjadi Full Version

Petunjuk Install :

Setelah anda download. Kemudian Install pada file kav9.0.0.736en.exe . Sebelumnya jangan lupa untuk menguninstall anti virus lama anda. Setelah proses install KAV selesai nanti akan diminta untuk proses registrasi. Pilih saja pada pilihan : Activate Later . Untuk menjadikanya Full Version dengan Key File yang dapat anda download pada link dibawah, dan baca Petunjuk Lengkapnya Disini

Kaspersky Anti Virus 2010 (66.63 Mb)


KeyFile KAV 2010 (11 Kb)

Add to Technorati Favorites

Komentar :

ada 16 komentar ke “Free Software: Kaspersky Anti Virus 2010 v.9.0.0.736”
emperor edutainment mengatakan...
pada hari 

Thannkssssssssssss beraaaaaaaaat brooo... Gw lagi nyari antivirus yang bagus. Gak nyangka ada yang ngasih gratisan. Thank you sekali lagi... kalo ada gratisan laen, bagi2 ya :P

blog gw : Blog Bisnis

khusnul mengatakan...
pada hari 

Tiada kata yang pantas aku ucapkan selain banyak terima kasih.

walaupun berjam-jam aku tetap love stay here.
Peace ya my best brother.

kluwan dot com mengatakan...
pada hari 

Tapi mohon maaf,ket kav-nya sudah tidak ada yang aktif...
saya mohon dengan hormat jika ada yang baru,
saya tunggu e-mailnya di khotimahk22@yahoo.co.id
terima kasih sebelum dan sesudahnya.

download software gratis mengatakan...
pada hari 

Microsoft Office Professional 2007 Serial

Uda di link balik

thanks

software download gratis serial crack

ultimate12 mengatakan...
pada hari 

wah thks neh berkat sob...
dapat key KAV dah secara gratisan nih..
habis dari dulu g dpt key..
coments balik y sob...

Info lomba terbaru mengatakan...
pada hari 

Hohoho... nice share. tenkiu tenkiu tenkiuu bro

Berbagai Pengalaman mengatakan...
pada hari 

mau donlot si tapi dah abis ni quota jadi lemooot

Johnson Manurung mengatakan...
pada hari 

ijin download sahabat untuk dicoba
thanks

laksemana_computer mengatakan...
pada hari 

Thanks atas informasi key gratisnya, cuma key gratisnya KIS 9.0.0.736 udah tidak ada yg aktif lagi bos, mohon bantuan key yg aktif bos, nnti kirim ke email saya ya bos : laksemana_computer@yahoo.com

Thanks Berat bos

merawat dan memperbaiki komputer mengatakan...
pada hari 

cihuy,nemu juga nich link dunlutnya.makasih sob..
sekalian ijin comot...

sound of classick mengatakan...
pada hari 

thanks for share link......

baobao mengatakan...
pada hari 

There was this guy who believed very much in true love and decided to take his time to wait for his right girl to appear.
nike shox nz shoes
cheap nike shox nz shoes
nike shoxs
Chaussures puma
wholesale nike shox nz shoes
cheap ugg boots
nike womens shoes
hommes nike chaussures
femmes nike
mens puma shoes
hommes puma chaussures
femmes puma chaussures
Nike Air Max 360 chaussures
Nike Air Max 90 Chaussures
Nike Air Max 95 Chaussures
Nike Air Max Ltd Chaussures
nike shox
Nike Max Tn Chaussures
nike 360 air max
nike running shoes
NIKE air shoes
nike shox nz shoes online store
nike air max
Nike Air TN Spider Chaussures
Nike Max Plata Chaussures
Nike R4 Plating Chaussures
Nike Shox Rival Velcro
Nike Shox Deliver Chaussures
Nike Shox Classic Chaussures
Nike NZ Plating Chaussures
wholesale nike shoes
nike shox torch
sneakers shoes
Nike Tn
discount nike shoes
nike shox r4
tn dollar
cheap nike shoes
nike tennis shoes
cheap nike shox
free shipping shoes
Paypal Credit card Accept
nike shoes
nike discount shoes
cheap puma shoes
nike shox shoes
chaussures nike
nike free shoes
buy shoes online
You may painfully regret, only to realise that it is too late.

Warna Tulisan mengatakan...
pada hari 

banyak sekali program antivirus, sahabat boleh rekomendasikan untuk OS Windows pentium 4, kira2 yang pas antivirusnya apa ya ... thanks ya sahabat

cpu mengatakan...
pada hari 

sob thanks antivirusnya....
kalo boleh request yg anti virus kaspersky internet security sob + key-nya.
thanks u before.
salam kenal.

金瓜米粉Jason mengatakan...
pada hari 

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

uk-links mengatakan...
pada hari 

You can use tap water links london but if you live in an area with links london jewellery really hard water, then you may use distilled links of london sale or bottled water.Before we go into the links of london silver how-tos, you need to gather some items first such discount links of london as an ironing board, an iron and a water links of london watch charm bottle that has water in itTo start ironing a shirt links of london friendship bracelets we will be starting with the front of the shirt. Slip the shirt onto the board links of london sweetie bracelet so that the left hand side of the shirt is facing up on the board and the rest of the discount links of london chains shirt is hanging off the back of the board. Imagine as though the ironing board is acting as though links of london pendants it is putting the shirt on by entering the left side of the shirt first.

WARNING :
Jangan Permalukan Diri Anda dengan Spam Comment
Ataupun Komentar yang Menghujat, bernada Rasis Ato Sara

Posting Komentar

Design by jOe Adie
Copyright (c) 2009 @die dOt cOm cOrp.